TRETMANI LICA

elemis

PRO-COLLAGEN QUARTZ LIFT FACIAL

50 minuta
4.250,00 rsd

Klinički dokazano smanjuje broj bora i do 94%, a do 57% čini kožu ćvršćom posle samo jednog tretmana. Specijalizovana lifting masaža, u kombinaciji sa delotvornim ekstraktima iz morske alge “padinapavonica”, pomaže u revitalizaciji ćelija i podmlađuje kožu.

 

OXYGEN SKINCALM FACIAL

50 minuta
AKCIJA: 75€ – 35€

Nežne masažne tehnike kombinovane sa japanskom svilenom maskom na topljene u Absoulte Skin Calm serumu pomažu u vraćanju ravnoteže kod nežne i osetljive kože.
Ublažava crvenilo kože i ujednačava ten pružajući odmah olakšanje iritiranoj koži.

babor

COLLAGEN BOOSTER TRETMAN

Ojačava kolagensku mrežu novim vlaknima

60 minuta
35€

Anti-age u pravom smislu te reči. U toku ovog tretmana podstiče se sinteza kolagena u koži tako da koža postaje čvršća, bore pliće, a konture izraženije. Intenzivna reparacija masažom i kolagenska maska zaokružuju jedan od najefikasnijih tretmana u borbi protiv starenja kože.

 

3D LIFTING TRETMAN

Detoksifikacija i zatezanje

60 minuta
35€

Poboljšajte tonus i izbacite toksine iz kože. Intenzivna detoksifikacija i zatezanje kože. Vraća licu mladalačke konture i uz pomoć odabranih aktivnih sastojaka briše tragove prevremenog starenja kože. Specijalni sastojci prepoznatljivi u našim anticelulit proizvodima tope masne naslage u predelu donje vilice, preoblikujući vrat i pružajući licu mladalački izgled.

 

CRASH TRETMAN

Akivna potpuna hidratacija

60 minuta
35€

Ispunite želju kože svojih klijenata utolivši joj žeđ hidrantnom ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Od 3 do 10 hidrantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovolji i poslednja pora žedna vlage.