OSTALE MASAŽE

m1

MASAŽA ZA DVOJE

50 minuta
7.300,00 rsd

Podelite masažu sa dragom osobom u našoj Spa sobi za dvoje. Dopustite nam da Vam priredimo oboma iskustvo za pamćenje.

RELAX MASSAGE

 50 | 80 minuta
27 | 35 €

Ova nežna masaža uključuje prepuštanje dugoj i raskošnoj masaži koja se sastoji od raznovrsnih tehnika uključujući pogladjivanje, nežno gnječenje i podvijanje (rolling) kože i mišića zajedno sa ritmičnim stimulacijama mišića levo-desno.

MASAŽA SVEĆAMA

50 minuta
30€

Masažne sveće se koriste u okviru relaks masaže. Specijalno kreirane sveće za masažu paljenjem zagrevaju svećnu suspstancu koja se otapa i pretvara u eterično masažno ulje. Vosak sveće koji se pretvara u masažno ulje je po sastavu kombinacija ekstrakta plodova palme i soja voska, uz dodatak esencijalnih ulja i biljnih masti. Vosak sveća je 100% organski i ne sadrži parafine i sintetička ulja.

DUO MASAŽA

50 minuta
50€

Ugodite sebi ovim izuzetnim poklonom za celo telo. Dvoje naših spa terapeuta prirediće Vam izuzetan doživljaj tehnikama Švedske masaže. Podarite sebi trenutke savršenog mira, daleko od tenzije.

REFLEKSOLOGIJA

30 minuta
18€

Ova drevna tehnika je savršeno opuštajuća i odlična je za oslobadjanje stresa. Pritiskom na refleksne tačke ruku i nogu obnavlja se protok energije kroz telo i smatra se da se time bude mehanizmi lečenja koje telo poseduje.