MASAŽA TELA

masaza-telo

DEEP TISSUE MUSCLE MASSAGE

60 minuta
50€

Smanjite nivo stresa, opustite bolne mišiće i oživite čula ovom snažnom dubinskom masažom. Dinamičan spoj esencijalnih ulja i nivo pritiska prilagođavaju se individualnim željama i potrebama klijenata. Pomaže u opuštanju, vraća energiju, a u istom vreme napetost nestaje.

 

HOT STONE MASSAGE

60 minuta
65€

Ovo magično, drevno kamenje se zagreva i usklađuje sa ritmičnim tehnikama masaže.
Terapeut kamenjem i spiralnim pokretima vešto stvara pritisak, sa ciljem da se umanji bol u mišićima kao i fizička i emocionalna tenzija. Kroz Vaše telo prostrujiće energija čineći Vas radosnim.

 

CHOCO SENSATION

70 minuta
50€

Jedinstvena kombinacija čokolade i pomorandže – doživljaj za sva čula. Tretman sadrži pakovanje koje je namenjeno svima koji žele potpuno i jedinstveno uživanje i masažu tela svećom od čokolade za opuštanje tela i uma uz neverovatan aroma efekat.

COCONUT SWEET DREAMS

70 minuta
50€

Kokos piling je izuzetno pogodan za negu osetljive i reaktivne kože. Temeljno čisti kožu, regeneriše je i daje mekoću i sjaj. Tretman se upotpunjava masažom tela kokos buterom koji je bogat vitaminima, masnim kiselinama i mineralima koji čuvaju zdravlje i lepotu kože.

 

FRUIT DELIGHT

90 minuta
60€

Potpuno jedinstven piling i pakovanje tela sa košticama maline. Gelasta struktura pilinga pružiće nesvakidašnji rashlađujuće-opuštajući doživljaj. Piling podstiče sintezu kolagena i daje efekat tonirane, čiste i nahranjene kože. Tretman se završava masažom tela svećom sa aromom vanile.