O nama

Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju. Na površini od 1100 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način objedinjuju filozofiju i mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije tela i uma. Smešten u srcu grada, na Vračaru, Wellness Land u svojoj ponudi ima bogatu Spa zonu, fitness zonu opremljenu najsavremenijom opremom italijanskog proizvođača Technogym, prostranu aerobic salu, idealno projektovane svlačionice, fizioterapeutski centar i WellnessCaffe.

Savremena oprema centra postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko opuštanje i odmor. Sve usluge iz ponude našeg centra, sprovode visoko obrazovani i iskusni stručnjaci, što obezbeđuje potpuno uživanje .

Mi smo više od wellness centra. Mi nudimo sve na jednom mestu:  druženje, zabavu, uživanje i vežbanje.  Mi smo jedinstveni, a vi?  Postanite član našeg centra i osetite sve čari koje on pruža.

Ako želite da svome telu pružite najbolje , izgubite suvišne kilograme, oblikujete svoje telo, povećate mišićnu masu, zdravije živite ili se samo relaksirate u spa zoni , WELLNESS LAND JE IDEALNO  MESTO ZA VAS!

Firma: WELLNESSLAND D.O.O.

Adresa: Radoslava Grujića 25, Beograd

šifra delatnosti: 9313

Matični broj: 20692928

PIB: 106851793

web: www.wellnessland.rs

telefon: 011.34.44.544

email: info@wellnessland.rs