Mywellness Cloud

Pristupite vašem programu vežbanja i treninzima odakle vama odgovara – sa bilo kog računara, tableta ili pametnog telefona! Menjajte i prilagođavajte vežbe i učinite da se baš svaka vaša aktivnost računa: uključujući i brzu šetnju parkom!

Klub WellnessLand uveo je mywellness cloud platformu i na taj način osigurao svoje mesto lidera na regionalnom fitness&wellness tržištu.

Klub svakom članu otvara mywellness cloud nalog, sa pristupom posebno osmišljenjim i personalizovanim programima vežbanja. Programi vežbanja su dostupni kada se član loguje u klubu, a moguće im je pristupiti putem interneta. Dok član trenira, TGS ključ beleži sve aktivnosti i prebacuje ih na nalog člana na mywellness cloud platformi, jedinstvenom sistemu osmišljenom od strane kompanije Technogym. Sistem zatim uzvraća slanjem personalizovanih parametara i rezultata treninga na nalog člana, kojima je moguće pristupiti putem računara, tableta, pametnog telefona ili Technogym sprave za vežbanje u klubu.

10629411_883860961632058_5104952257254356724_o1

Članovi su u prilici da, putem svog mywellness cloud naloga, preuzmu postojeće treninge iz baze, kreiraju sopstvene treninge, prate program vežbanja i napredak, kontaktiraju sa klubom i ličnim trenerom čak i kada član (poslovno ili privatno putovanje) ili lični trener (godišnji odmor, bolovanje) nisu u klubu.

key

TGS ključ, koji svaki član poseduje, u potpunosti je kompatibilan sa svim Technogym spravama novije generacije, pa je korišćenje istog moguće i u hotelima i fitness klubovima u kojima član provodi vreme u toku putovanja. Za detaljan spisak većih hotelskih lanaca u kojima je moguće koristiti TGS ključ, kliknite ovde.

mywellness-key

Želite personalizovano wellness iskustvo i kada vežbate van kluba – u prirodi, na teniskom terenu, biciklističkoj stazi..? Nema problema. Klub WellnessLand je u prilici da vam ponudi i napredni MyWellness Key kompanije Technogym. Infomišite se detaljnije na recepciji kluba ili ovde.