Grupni programi

Ovde možete pogledati raspored grupnih programa.

Aqua Fit predstavlja vrstu aerobnog vežbanja u vodi (bazenu). Poboljšava kardiovaskularnu moć, fleksibilnost, zateže mišiće i sagoreva kalorije.Voda, pored toga što je prijatna sredina za boravak, rasterećuje pritisak na zglobove, tetive i mišiće. Voda smanjuje rizik od povređivanja na minimum. Pokreti koji se izvode su slični pokretima iz klasičnog aerobika, s tim što voda pruža otpor i samim tim povećava intenzitet vežbanja. Aquafit mogu da upražnjavaju svi, a naročito ljudi koji imaju problem sa koštano-zglobovnim sistemom. Čas traje 60 minuta.

Total body forming TBF je vrsta grupnog vežbanja namenjen svima, bez obzira na predhodno vežbačko iskustvo. Raznovrstan sadržaj, zabavne koreografije, inspirišuća muzika i dinamični treneri će Vam omogućiti da kroz aktivaciju svih mišićnih grupa sagorite kalorije, oblikujete svoje telo, tonizirate mišiće, popravite fleksibilnost i dovedete kardiovaskularni sistem na zavidan nivo. Stilovi vežbanja se smenjuju na nedeljnom nivou (dance, hi low, step aerobik, tae bo, tag, body sculpting), što garantuje vašim mišićima konstantnu promenu u načinu aktivacije i vrlo brzo vidljiv napredak. Čas traje 60 minuta.

Program rekreativnih vežbi joge omogućava, da kroz lagane vežbe i vežbe rastezanja, zategne i rastegne muskulaturu i zglobove. Kroz joga vežbe u stojećem, klečećem, čučećem, sedećem i ležećem položaju povoljno utičemo na nervno-endokrini sistem, sistem organa za varenje, srčano-sudovni, disajni i koštano-zglobovni sistem našeg tela. Osećaj opuštenosti, sklada i celokupne psiho-fizičke osveženosti, prisutan je posle časa joge. Čas traje 60 minuta.

Program pilatesa nam omogućava potpuno opuštanje tela i duha, kao i oslobađanje od stresa i negativne energije. Pilates je program prefinjene forme vežbanja koja razvija snagu, fleksibilnost ostvarujući istovremeno čvrstinu tela i poboljšanje koncentracije. Poseban akcenat stavljen je na jačanje mišića trupa (stomaka i leđa). Terapeutska tehnika pilatesa je potpuno sigurna čak i za vreme trudnoće, a preporučuje se i osobama sa problemom mišićno-koštano-zglobovnog sistema. Pilates vodi ka savršenom uravnoteženju tela i duha, snažnim, a ujedno i elastičnim mišićima, pravilnom i elegantnom držanju tela. Rezultati se ne čekaju dugo! Čas traje 60 minuta.

Mix Body Impact je kardio trening za snagu i izdržljivost. Ovaj visoko – energetsko intervalni trening kombinuje „aerobic” pokrete sa vežbama snage i balansa. Povećava kardiovaskularni i plućni kapacitet, tonizira i oblikuje Vaše telo, poboljšava koordinaciju pokreta, sagoreva kalorije. Ovo su samo neke od mnogih pogodnosti koje nudi Mix Body Impact. Dinamični instruktori i inspirišuća muzika motivisaće Vas da u kratkom roku postignete željeni fizički izgled. Čas tra je 60 minuta.