FITNES USLUGE

Svi znamo koliko je redovno vežbanje važno za zdrav život. Ali ne znamo šta našem telu odgovara, niti umemo pravilno da koristimo sprave u teretani. Gledamo ljude oko sebe, trudimo se….ali bez nekoga ko će nas uputiti, obeshrabreni, posle više pokušaja odustajemo. Zato treba pronaći mesto gde ćete imati svog trenera, osobu koja će vam pokazati kako da pravilno vežbate i voditi vas kroz treninge. Sa takvim vežbanjem vrlo brzo ćete osetiti promene u kondiciji, izgledu, energiji i fizičkoj snazi. Promenite život iz korena. Saznajte vezu između treninga, ishrane i odmora. Uz pomoć SVOG TRENERA DOBIJTE ŽELJENE RAZULTATE. Personalni Trener će vam pomoći da ostanete dosledani treningu i sebi. On će planirati svaki vaš korak do najsitnijih detalja. Naši personalni treneri nisu smo neko ko će obezbediti siguran i efikasan program, oni su neko ko će Vas uvek motivisati, pozitivno uticati na Vaše raspoloženje i učiniti da svaki trening bude interesantan, progresivan i zabavan. Bez obzira na to koji su Vaši vežbački ciljevi, mogućnosti su beskrajne, a cilj je uvek dostižan i mnogo lakši uz adekvatnu pomoć naših trenera. Odaberite personalnog trenera. Važno je da dobijete pravu pomoć za vaš trening, ali je jednako važno da zajedno možete dobro da funkcionišete.

Koristeći PRESCRIBE aplikaciju, na mywellness cloud sistemu, trener će vam napraviti personalizovan program vežbanja koji obuhvata:

• antropometrijsko merenje
• merenja telesnog sastava
• submaximalni test izdržljivosti

• testiranje funkcionalne snage
• maximalni test snage (po potrebi)
• profilisanje klijenta (aspiration map)
• uzimanje podataka o povredama i zdravstvenom stanju klijenta
• obuku za korišćenje mywellness cloud platforme
• dvomesečni program treninga (na nedeljnom nivou) na mywellness cloud platformi
• kontrola i usmeravanje od strane našeg tima trenera

SMALL GROUP TRENINZI se izdvajaju po programingu koji obuhvata razvoj svih fizičkih sposobnosti i uklapa ih u nedeljni plan. Najnovijim digitalnim rešenjem osigurana je kontrola srčane frekvencije, kako bi mogli da doziramo adekvatan intenzitet u svakom trenutku. Ograničen broj korisnika osigurava da dok trenirate u dinamičnom i interaktivnom okruženju imate konstantan nadzor trenera.

FUNCTIONAL MOVEMENT

Mogućnost adekvatnog izvođenja svih kretih obrazaca jedan je od osnovnih parametara funkcionalnog tela. Ovaj program umerenog intenziteta usmeren je upravo na funkcionalnost pokreta, razvoj mobilnosti, stabilnosti i funkcionalne snage kroz višezglobne vežbe i pune amplitude. Programiran je tako da sadrži sve kretne strukture, kao i progresije u odnosu na trenutne mogućosti svakog pojedinca, ovakav pristup omogućava pre svega bezbednost, a zatim i konstantan progres kroz trenažni proces. (Vaše telo se kreće po raznim obrascima u toku dana, unapredite sve te obrasce kretnja na tereningu kroz progresije kako bi ste se kretali lakše, brže i pravilnije i što je dansa najbitnije što više)

STRENGTH

Zdravo, snažno i oblikovano telo svakako će učiniti da se lakše izborite sa svakodnevnim izazovima. Ovaj program usmeren je na vežbe snage i oblikovanja. Submaximalni intenzitet kroz dozirane intervale obezbediće povišenu potrošnju kalorija, dok su vežbe snage programirane tako da kompletiraju aktivaciju celokupne muskulature tela.  Trening koji če ojačati vaše telo i pronaći vaše slabe tačke koje svesno ili nesvesno izbegavate na vašem  treningu. Uvek je pravo vreme za trening snage.

POWER

Implementiranje HIIT (high intensity interval training) metoda u program treninga barem jednom nedeljno, učiniće da ubrzate vaš bazalni metabolizam i izgradite mišiće, a samim  tim izgubite više kalorija  nego na uobičajenim treninzima . Ovaj visoko intenzivni intervalni program uključuje eksplozivne pokrete i skokove dozirane kroz odgovarajuće progresije u odnosu na trenutne mogućnosti korisnika, namenjen je svima koji zele dobar trening za 40 tak minuta,  žele bolju kordinaciju, da se brže kreću i uzivaju u dinamičnom  i zanimljivom treningu.

Personalni trening 2 na 1 je pravi izbor ako želite da vežbate sa još jednom osobom, a želite da ostvarite dobre rezultate. Ako vam je potrebna motivacija, kontrola ispravnosti vašeg vežbanja i društvo duo personalni trening je pravi izbor za vas. Naš stručni tim instruktora je tu da vama i vašem partneru u vežbanju pomogne da ostverite željene ciljeve.

Jedna od možda najvećih grešaka u treningu je prebrzo ulaženje u zahtevne programe i nedozvoljavanje adekvatne neuromišićne adaptacije. Mnogi tinejdžeri su pod utiskom da je više i bolje, i da će trenirajući teže, mnogo brže doći do željenih rezultata i izgraditi mišićnu masu i snagu. Ovo nažalost nije istina.

Shvativši želju roditelja I samih njihovihnjuhovih teenage-era da  vežbajući postanu zdraviji, snažniji, zadovoljniji sobom ili razviju performanse potrebne za određeni sport, a da pri tom vežbanje u potpunosti prilagode svojim godinama, bezbedno I ravnomerno razviju sve motoričke sposobnosti ili otklone neki od postojećih deformiteta, u ponudu smo uvrstili paket pod nazivom TEENAGE FITNESS.

Uz naše visoko obrazovane I stručne trenere naučićete da  pre svega uživate u svom treningu, pravilno vežbate, izgradite zdrav pristup fizičkoj aktivnosti, a rezultati će doći kao plod svega navedenog.

Vidimo se na treningu!

Vežbe istezanja spadaju u važan i  neizostavan deo svakog treninga. Vežbama istezanja poboljšavamo telesnu sposobnost za bilo koju aktivnost, razvijamo pokretljivost zglobova, tetiva, ligamenata i mišića, i na taj način smanjujemo i rizik od povreda, poboljšavamo cirkulaciju u mišićima i tako smanjujemo vreme koje je potrebno za oporavak nakon treninga. Osim što je dobro za mišiće, istezanje je i efikasno sredstvo za duševnu i telesnu relaksaciju.

Dozvolite da uz pomoć našeg vrhunskog tima: fitnes trenera, fizioterapeuta, savetnika za
ishranu i suplementaciju u rekreaciji i fitnesu, kao i lekara iz ordinacije sportske medicine Vita
Maxima, za kratak period, napravite veliku promenu u vašem životu. Napravite korak prema
zdravijem načinu života, korak ka potpunoj transformaciji vašeg tela i spoznaje wellness
načina života.
Program traje 15 nedelja i uključuje :
1. PERSONALIZOVANI PRISTUP U IZRADI I SPROVOĐENJU PROGRAMA TRENINGA
– Coaching vezan za zdrave navike u vežbanju i ishrani
– Optimalan broj treninga nedeljno u skladu sa ličnim potrebama vežbača
– Mogućnost korišćenja kluba svakodnevno
2. TEST OPTEREĆENJA
Obavićemo preglede na početku programa (ordinacija Vita Maxima)
– anamneza urađena po prihvaćenom formularu FIMS-a
– fizikalni status: opšti i lokalni po organskim sistemima
– antropometrijski pokazatelji
– telesna visina, telesna masa i kompletna telesna struktura
– 12 kanalni EKG
– ergospirometrijski test
3. INDIVIDUALNI PROGRAM ISHRANE
– Izrađuju se četiri programa ishrane u različitim fazama programa (naš savetnik za
ishranu i suplementaciju će, na početku programa, sa Vama uraditi konsultacije i
pregled na osnovu kojih Vam se pravi program ishrane. Tokom programa imate još 3
pregleda radi provere rezultata i eventualne promene programa ishrane)
4. RUČNE TRETMANE TELA
– Jedna masaža/tretman nedeljno, tokom trajanja programa
– U zavisnosti od Vaših želja, uz preporuku naših vrhunskih terapeuta, odabraćete
jedan od ponuđenih tretmana
– Anticelulit masaža
– Limfna drenaža
– Body wrapping
– Loosen stress (relax)

Uz ovaj program redukcije ćete na zdrav i kontrolisan način izgubiti od 10 do 18 kilograma.
Termini treninga nisu fiksni. Njih zakazujete u dogovoru sa Vašim trenerom.