SkyWellness included

Od sada, članarina u centru WellnessLand uključuje ekvivalentnu članarinu u klubu SkyWellness na Dorćolu. Napravite promenu i povremeno uživajte u treningu uz najlepši pogled u gradu. Vaše članske karte u centru WellnessLand inicijalno su kodirane i na pristup uslugama kluba SkyWellness, te nije potrebno da posebno najavljujete svoj dolazak u ovaj urbani, dorćolski fitness centar.

Klub SkyWellness ima taj luksuz da se pohvali jednim od najlepših pogleda u gradu. Ako ste nekad čuli te neverovatne priče o noćnom životu na beogradskim rekama, ostaćete bez teksta kada osetite rano-jutarnji ili dnevni trening uz savršeni pogled na te iste reke! Klub SkyWellness je mlad, pun pozitvne energije i omiljena tačka u gradu kada je reč o kvalitetnom trenigu. Članovima i gostima su na raspolaganju i sauna, različiti body tretmani i usluge profesionalnih trenera.

Za više informacija o klubu SkyWellness, raspitajte se na vašoj matičnoj recepciji (centar WellnessLand) ili posetite web stranicu kluba, www.skywellness.rs