Odaberite vaš pravi wellness poklon

Wellness vaučer podrazumeva korišćenje svih sadržaja kluba u fitnes i spa zoni u okviru radnog vremena. Korišćenje fitnes zone podrazumeva osmišljeni trening uz asistenciju stručnog trenera, a u skladu sa zahtevom i potrebom gosta kluba. Omogućeno je i prisustvo nekom od grupnih programa prema raspredu održavanja. U Spa zoni možete iskusiti blagotvorno dejstvo vode (bazen, hidromasažna kada ili bazen sa hladnom vodom) u kombinaciji sa različitim temperaturama okoline u nekoj od sauna (parno kupatilo, ruska banja ili finska sauna). Svoj boravak u spa zoni zaokružuje se odabirom nekog od tretmana tela. Boravak u našem centru daće vam ideju kako da teret svakodnevnih obaveza učinite lakšim, održite zdravlje na zadovoljavajućem nivou i otklonite rizike izloženosti fizičkom i mentalnom stresu. Sve usluge iz ponude našeg centra, sprovode visoko obrazovani i iskusni stručnjaci, što obezbeđuje potpuno uživanje. Uz neki topli napitak, sok od ceđenog voća ili proteinski napitak, iz našeg Wellness Caffe-a provedite savršen wellness dan i nasmejani se vratite svakodnevnici.

Ovde možete pogledati tretmane koje imamo u ponudi.

Pozovite nas, dopustite da kreiramo personalizovani vaučer i stvorimo zajedno savršen poklon.

* Podsećamo da je za pravilno korišćenje spa zone neophodno poneti odgovarajući kupaći kostim, papuče i kapu za bazen, a klupski peškiri, bade mantili i suknjice za saunu su vam na raspolaganju.

Prilikom dolaska sa sobom poneti ličnu kartu ili neki drugi dokument sa slikom na uvid.

Ponuđeni vaučeri ne odgovaraju vašoj ideji savršenog poklona? Nema problema. Pozovite nas, dopustite da kreiramo personalizovani vaučer i stvorimo zajedno savršen poklon.