TRETMANI LICA

elemis

KVARCNI LIFTING LICA SA PRO-KOLAGENOM

75 minuta

Klinički dokazano smanjuje broj bora i do 94%, a do 57% čini kožu ćvršćom posle samo jednog tretmana. Specijalizovana lifting masaža, u kombinaciji sa delotvornim ekstraktima iz morske alge “padinapavonica”, pomaže u revitalizaciji ćelija i podmlađuje kožu.

 

TRIENZIMSKI TRETMAN LICA ZA PODMLAĐIVANJE

60 minuta

Klinički dokazano obnavlja kožu do 75% i povećava glatkoću kože i do 32% nakon samo jednog tretmana. Kroz inovativno precizno nanošenje trienzimskog seruma ovaj jedinstveni tretman uklanja nesavršenosti, neujednačenu boju kože, površinske ožiljke na licu kao i sitne bore, dajući mlađi izgled Vašoj koži.
Preporučuje se jedan tretman na svake tri nedelje

 

TRETMANI LICA ZA BRILIJANTAN SJAJ

75 minuta

Savršen tretman lica pred Vašu posebnu priliku. Klinički je dokazano da se vlažnost kože povećava do 61% elastičnosti do 40%*posle samo jednog tretmana.
Specijalizovana masaža za podsticanjem i kroz cirkulaciju kombinaciji sa aktivnom amino maskom koja se nanosi u dve faze, čini kožu lica glatkom, čvrstom, ispunjenom i obnavlja njen sjaj.
Preporučuje se jedan tretman na svake tri nedelje.

 

UMIRUJIĆI TRETMAN LICA KISEONIKOM

75 minuta

Nežne masažne tehnike kombinovane sa japanskom svilenom maskom na topljene u Absoulte Skin Calm serumu pomažu u vraćanju ravnoteže kod nežne i osetljive kože.
Ublažava crvenilo kože i ujednačava ten pružajući odmah olakšanje iritiranoj koži.

babor

COLLAGEN BOOSTER TRETMAN

Ojačava kolagensku mrežu novim vlaknima

60 minuta

Anti-age u pravom smislu te reči. U toku ovog tretmana podstiče se sinteza kolagena u koži tako da koža postaje čvršća, bore pliće, a konture izraženije. Intenzivna reparacija masažom i kolagenska maska zaokružuju jedan od najefikasnijih tretmana u borbi protiv starenja kože.

 

3D LIFTING TRETMAN

Detoksifikacija i zatezanje

60 minuta

Poboljšajte tonus i izbacite toksine iz kože. Intenzivna detoksifikacija i zatezanje kože. Vraća licu mladalačke konture i uz pomoć odabranih aktivnih sastojaka briše tragove prevremenog starenja kože. Specijalni sastojci prepoznatljivi u našim anticelulit proizvodima tope masne naslage u predelu donje vilice, preoblikujući vrat i pružajući licu mladalački izgled.

 

CRASH TRETMAN

Akivna potpuna hidratacija

60 minuta

Ispunite želju kože svojih klijenata utolivši joj žeđ hidrantnom ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Od 3 do 10 hidrantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovolji i poslednja pora žedna vlage.