PAKOVANJE I PILING TELA

wrap

AROMATIČNI WRAP ZA OPUŠTANJE MIŠIĆA

75 minuta
60€

Snaga aroma terapije spojena sa bogatstvima okeana. Ova predivna maska za telo od zagrejanih aromatičnih morskih trava, koja sadrži mešavine esencijalnih ulja bora i ruzmarina, pomaže kod umanjenja bolova uzrokovanim artritisom i zamorom mišića. Dozvolite da Vaše misli odlutaju dok uživate u toplini tretmana.

 

BODY WRAP OD HAVAJSKOG CVEĆA

50 minuta
50€

Aromatični kokos sa Tahitija i Havajsko cveće frangipani spojeni su kako bi se dobilo monoi ulje, koje se sipa po celom Vašem telu nakon čega imate priliku da se opustite, umotani u hranljivi omot. Vaša koža natopljena je vlagom, što Vam odmah daje osećaj mekoće, gipkosti i blistavosti.

 

TRETMAN KOKOSOM I MLEKOM

50 minuta
66€

Ova terapija nežno neguje i hrani Vašu kožu, čineći je glatkom i mekanom, dok Vam se opuštaju sva čula. Warmed Skin Nourishing Milk Bath (hranljiva kupka od toplog mleka) lagano se posipa po Vašem telu, nakon čega sledi piling od kokosa sa Balija. Sledi potpuna relaksacija tela i uma dok Vaša koža upija bogate aktivne sastojke.

 

TRETMAN AROMATIČNIM SOLIMA SA LIMETOM I ĐUMBIROM ILI FRANGIPANI CVETOM

30 minuta
50€

Mirišljave soli poseduju izvanrednu moć čišćenja, jer pospešuju oslobađanje toksina iz tela. Izaberite one mirišljave soli koje će nežno odstraniti mrtve ćelije i na taj način pomoći regeneraciju novih ćelija. Koža je nakon ovoga poput glatkog platna spremna da upije ulja za telo koja je dubinski neguju, a po završetku tretmana je baršunasto mekana i okrepljena.