OSTALE MASAŽE

m1

MASAŽA ZA DVOJE

50 minuta

€ 60

Podelite masažu sa dragom osobom u našoj Spa sobi za dvoje. Dopustite nam da Vam priredimo oboma iskustvo za pamćenje.

RELAKSACIJA

30 | 50 | 90 minuta

€ 22 | 27 | 35

Ova nežna masaža uključuje prepuštanje dugoj i raskošnoj masaži koja se sastoji od raznovrsnih tehnika uključujući pogladjivanje, nežno gnječenje i podvijanje (rolling) kože i mišića zajedno sa ritmičnim stimulacijama mišića levo-desno.

MASAŽA SVEĆAMA

50 minuta

€ 30

Masažne sveće se koriste u okviru relaks masaže. Specijalno kreirane sveće za masažu paljenjem zagrevaju svećnu suspstancu koja se otapa i pretvara u eterično masažno ulje. Vosak sveće koji se pretvara u masažno ulje je po sastavu kombinacija ekstrakta plodova palme i soja voska, uz dodatak esencijalnih ulja i biljnih masti. Vosak sveća je 100% organski i ne sadrži parafine i sintetička ulja.

DUO MASAŽA

50 minuta

€ 50

Ugodite sebi ovim izuzetnim poklonom za celo telo. Dvoje naših spa terapeuta prirediće Vam izuzetan doživljaj tehnikama Švedske masaže. Podarite sebi trenutke savršenog mira, daleko od tenzije.

REFLEKSOLOGIJA

30 minuta

€ 50

Ova drevna tehnika je savršeno opuštajuća i odlična je za oslobadjanje stresa. Pritiskom na refleksne tačke ruku i nogu obnavlja se protok energije kroz telo i smatra se da se time bude mehanizmi lečenja koje telo poseduje.